Modele de papucei impletiti

Dar ce parère ai despre acești papucei-șosete potriviți pentru casă? Par a fi foarte călduroși și comozi. Cu puțină îndemânare îi potï tricota și tu pentru a avea grijă ca picioarelor Tale să le FIE și cald, și plăcut. Tricotatul acestui Model de papucei de NUMERIQUE este simplu și ar putea să îi reușească chiar și unei meșterițe începătoare. Pentru a tricota o Pereche de ciorapi PE Două Andrele, se fac 49 de ochiuri, folosind Andrele numărul 3. Apoi se împletesc 30 de rânduri de bandă élastiă 1 la 1. Se găsește ochiul de mijloc (Al 25-Lea) și se marchează cu un sapin colorat. În fiecare rând PE față al acestui Ochi se fac câte 5 ochiuri (PE față, laț, PE față, laț, PE față). Când PE Andrea sunt 97 de lațuri (pentru mărimea 37), se tricotează 6 rânduri, toate cu ochiurile PE față, apoi se incepe Talpa PE 13 lațuri (ca un călcâi). Șoseta se formează în același mod ca și călcâiul: se réduction ochiurile pana la 12 și apoi se adaugă pana la numărul inițial.

Înălțimea ciorapului se tricotează CAM de 8 cm, fiecare rând PE față, unind la final primul Ochi cu ultimul Ochi DIN rând. Astfel, Talpa se unește cu partea Superioară a șosetei și ciorapul capătă aspectul său complet. Locul I: botoseii Maro cu SNUR Verde si clopotei sau crini. Locul IA: CEI cu Ghinda. Évident, ordinea ar fi Alta pentru fetite. DIN pacate eu nu prea am rabdare sa II tricotez, Desi mi se par MINUNATI. Dacă ai doar Două Andrele, acesta nu e un motiv să rămâi fără ciorapi călduroși în Prag de iarnă! O Pereche de ciorapi tricotați este un cadou excellent Atât pentru tine însuți, Cât și pentru CEI Dragi. Până nu demult pentru a tricota o Pereche de ciorapi Era nevoie de 5 Andrele, fapt Care descuraja PE multe meșterițe, Cu precădere pe cele începătoare. Însă datorită progresului, un devenit posibil ca acest MINUNAT proiect să fie realizat folosind doar 2 Andrele. Apoi, Începând cu rândul 9, adăugați ochiuri în felul următor: un Ochi ridicat, 5 ochiuri în punct leneș, un jeteu, un Ochi PE față, un jeteu, 5 ochiuri în punct leneș și terminați rândul cu un Ochi ridicat.

Ochiurile DIN rândurile de PE doSul lucrului se croșetează după Model, iar jeteurile — prin Ochi PE față lucrat PE stânga. Adăugați jeteuri în următoarele rânduri de PE fața lucrului, adică după și înainte de ochiurile Lucrate în punct leneș. Repetați rândurile în acest mod PANA Când se vor Aduna 39 ochiuri PE Andrea. Silvia, esti o draguta, multumesc! Ma gandesc si eu uneori, ca daca As avea un bebe, multe i-As mai lucra. În acest fel Cine potï tricota ciorapi călduroși fără prea mari dificultăți. Meșterițele în tricotat vin Întotdeauna cu diferite tehnici și Trucuri Care FAC acest proces mult mai ușor și mai distractiv. Apoi lucrați Vârful cipicului. Separați 9 ochiuri DIN mijloc și rotunjiți împletitura în Punct de jerseu (punct de ciorap): 15 ochiuri, după Care următoarele 2 ochiuri (9 și 10 DIN mijloc) se combină (prin Ochi trasat).

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.